Het ontstaan van Dent10

Op 1 mei 2013 opende tandarts Pasteuning de deuren van Dent10 tandheelkundig centrum in het centrum van Rosmalen. De voormalige apotheek aan de Raadhuisstraat 6a werd volledig gerenoveerd tot een gloednieuwe tandartspraktijk. Een grootse verbouwing met een fraai resultaat.

 

De praktijk is ontstaan door een samenvoeging van tandarts Pasteuning en de solopraktijken van tandarts Van ‘t Hoog en tandarts Spierings. Tandarts Van ‘t Hoog en tandarts Spierings zochten al enige tijd naar een manier om de continuïteit van hun praktijken te waarborgen. Door de samenwerking met tandarts Pasteuning per 1 juni 2013 konden zij hun patiënten op een professionele wijze van dienst zijn in een zeer moderne en optimaal uitgeruste praktijk met kundige medewerkers.

 

Samenwerking

Per 1 januari 2022 voeren tandarts Pasteuning en tandarts Van Loon samen de praktijk. Tandarts van Loon werkte al vanaf oktober 2016 als tandarts bij Dent10. Zij kent de heer Pasteuning als docent tijdens haar studie Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Deze prettige, lange samenwerking heeft geresulteerd in een mede-eigenaarschap van de praktijk.

 

Dent10_foto08