Tarieven / betalen

Hieronder vindt u onze inkoopprijzen voor de tandtechniekkosten. Deze tarieven worden conform de richtlijnen van de NZa zonder toeslag aan u doorberekend.

Wij werken voor de verschillende behandelingen samen met laboratoria en tandtechnici in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.

 

 

Omdat wij als zorgaanbieder liever met u dan met onze administratie bezig zijn, hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Fa-med. Fa-med zal in eerste instantie de nota indienen bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

 

Voor vragen over een rekening kunt u terecht op de website www.notavanfamed.nl of tijdens kantooruren via 0900-0885 (€0,18 per minuut). Een nieuw origineel van uw factuur kunt u aanvragen via telefoonnummer 0900-0882 (€1,30 per gesprek). Voor inhoudelijke vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met Dent10 via telefoonnummer 073 782 02 03 of e-mail info@dent10.nl.