B. Huberts

B. Huberts werd geboren in Oisterwijk in een tandartsgezin, waar indertijd collega Van ‘t Hoog, tandarts-medewerker was in de praktijk van haar vader. Haar tandheelkundige studie rondde zij in december 1985 succesvol af in Groningen. Daarna is zij naar Duitsland verhuisd om haar beroep uit te oefenen. Haar belangstelling en passie voor de orthodontie is daar ontstaan. Ze liep wekelijks mee met een orthodontiste en met behulp van bijscholing en cursussen, heeft zij zich verder ontwikkeld in de principes en techniek van de orthodontie. In 2000 is ze met haar gezin teruggekomen in Nederland en is zij uitsluitend orthodontisch gaan behandelen. Tandarts Huberts vindt het fijn kinderen te behandelen en ervoor te zorgen dat ze een prachtig gebit krijgen. De afgelopen jaren heeft zij zich ook op de behandeling van volwassenen toegelegd. Naast het werk bij Dent10 is tandarts Huberts ook werkzaam bij Clineas in Breda.

 

ok-register

 

 

BIG 89021695902

F. Pasteuning

Tandarts Pasteuning studeerde in 2002 af aan de Faculteit Tandheelkunde van de Universiteit Nijmegen. De eerste twee jaar na zijn afstuderen heeft tandarts Pasteuning als tandarts-medewerker in diverse praktijken gewerkt. Daarna is tandarts Pasteuning toegetreden tot een maatschap in een groepspraktijk. Van 2008 tot en met 2012 is tandarts Pasteuning verbonden geweest als tandarts-docent aan de tandheelkundige faculteit van Universitair Medisch Centrum St. Radboud. Middels opleidingen en cursussen heeft tandarts Pasteuning speciale interesse en vaardigheden in de endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en uitgebreid kroon- en brugwerk.

 

BIG 79057832302

W. van Loon

Wendy van Loon heeft in 2011 haar Master Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit te Nijmegen behaald. Tijdens haar studie en Zweedse buitenlandstage heeft zij zich in het bijzonder verdiept in uitgebreid kroon- en brugwerk en implantologie. Na haar studie heeft zij zich op dit vakgebied verder ontwikkeld aan de Radboud Universiteit en zij volgt regelmatig (inter)nationale nascholingen.

 

Sinds 2016 werkt tandarts Van Loon bij Dent10 Tandheelkundig Centrum waar zij naast de algemene tandheelkunde graag de uitgebreide, reconstructieve tandheelkunde toepast. Ze is empathisch en benaderbaar en hecht veel waarde aan een goede communicatie met de cliënten.

 

BIG 69914408502

L. den Brok

Tandarts L. den Brok is in 2003 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en sindsdien in diverse praktijken werkzaam geweest. Zijn interesse ligt vooral op het gebied van algemene tandheelkunde.
 
BIG 69062387202