De (preventie-) assistenten


Marja

Marja begon in 1976, na het afronden van de MAVO en de HAVO, aan de opleiding tot A verpleegkundige in Sittard. Na het behalen van haar diploma werkte zij enkele jaren als verpleegkundige in het Groot Zieken Gasthuis in ‘s-Hertogenbosch. Na de geboorte van haar zoon en dochter rondde Marja in 1997 de Voortgezette Belevingsgerichte Zorg af en werkte zij een aantal jaren in de psychogeriatrie. In 2003 stapte zij als assistente van tandarts Van ‘t Hoog de tandheelkunde binnen. Een fantastische tijd waarin ze veel heeft geleerd en twee geweldige kleinkinderen heeft gekregen. Per 1 juni 2013 is Marja werkzaam bij dent10 tandheelkundig centrum.

 

 

 


Britt

Britt begon haar opleiding voot tandartsassistente in 2003 op het KW1C in Vught. Tijdens haar opleiding liep zij stage bij tandarts Spierings en na haar opleiding is zij terug gegaan. In 2006 rondde Britt met goed gevolg haar opleiding tot preventieassistente af aan het UMC St. Radboud te Nijmegen waarna zij ook de vervolgcursussen volgde. Binnen de praktijk houdt Britt zich bezig met het assisteren aan de stoel, het als preventie assistente reinigen van het gebit en instructie geven over de mondhygiëne. De diversiteit van de werkzaamheden vindt Britt erg leuk.

 

 

 

 


Sharon

Sharon is in 2011 afgestudeerd als tandartsassistente. In augustus 2011 is zij gaan werken in de praktijk van tandarts Spierings. Hier heeft zij de mogelijkheid gekregen om haar diploma te halen voor preventie assistente op het UMC st. Radboud te Nijmegen. Zij vindt het erg leuk om zelfstandig patiënten te behandelen en stelt de patiënten graag op hun gemak. Daarnaast assisteert Sharon bij tandheelkundige behandelingen. Het werken voor Dent10 tandheelkundig centrum ziet zij als een mooie nieuwe uitdaging.

 

 

 

 


Odette

Odette is 45 jaar, getrouwd en heeft drie zonen van 18, 16 en 13 jaar. Ze heeft 25 jaar ervaring in de tandheelkunde waarvan de laatste 12 jaar als orthodontie-assistente. Haar werkzaamheden bestaan uit afdrukken nemen, beugels plaatsen en verwijderen, spalkjes plaatsen enz. Maar het allerbelangrijkste vindt zij een goede samenwerking met de patiënten. Op dit moment is Odette in drie orthodontisten praktijken werkzaam. Het werken bij Dent10 bevalt haar prima vanwege een goed samenwerkend team.

 


Jessica

Jessica stelt zich spoedig aan u voor.


Madelon

Madelon stelt zich spoedig aan u voor.


Romy

Romy stelt zich spoedig aan u voor.